Nieuw: Atelier BeanStream – Lida van der Sar

 Het Atelier voor Inspirerende Workshops schilderen (schilder vanuit je gevoel)! zie tap workshops boven aan in de balk voor data.

Stimulerend en Ontspannend
Heb je altijd al schilderlessen willen volgen? Schilder je al maar heb je behoefte aan professionele begeleiding? Je bent van harte welkom in het  sfeervolle Atelier BeanStream. Daar geef ik schilderlessen aan beginners en gevorderden.

Aan het werk (Schilderen)
In de workshop gaan we serieus aan de slag met verf en kwasten; We gaan een compositie opzetten waarbij de kleuren in goede harmonie vanuit het pallet samenkomen op het schilderdoek. Je kunt hierbij persoonlijke dingen als teksten en dergelijke materialen in het geheel verwerken, zodat je een werk met een bijzondere eigen waarde creëert.

Geplande workshops: zie tap workshops

Hele dag van 10.00 uur tot 15.30 uur inclusief heerlijke lunch, koffie en thee met een lekkernij. € 60,–  Max 6 personen.

Halve dag . € 25 (exclusief lunch).

Alle materialen inbegrepen behalve schildersdoek, te koop in het atelier van € 5.00

Andere dagen en/of tijden in overleg.

Waar: Atelier BeanStream, Lida van der Sar,

Maria Rutgersstraat, 20 Maassluis. Tel. 06-29372293

 Heb je interesse of wil je meer weten bel mij dan, stuur een appje, een email of via mijn website/contact www.LidavanderSar.nl Facebookpagina: Atelier BeanStream.

Voor iedereen
Gaat het om een kennismaking met het schilderen of kom je voor verdieping en het uitbreiden van je vaardigheden? Alles is mogelijk. Je zult verrast zijn over het eindresultaat.

Beginners en gevorderden
Beginners leren een schilderij opzetten, een onderschildering maken en kleuren mengen. Ben je meer gevorderd? Dan word je uitgedaagd en gestimuleerd om een stapje verder te gaan. Door de persoonlijke coaching haal je die dag het beste uit jezelf.

Creativiteit én gezelligheid
Op zoek naar een leuke en originele invulling van verjaardag, jubileum, teambuilding met vrienden, vriendinnen of collega’s? In het Atelier BeanStream maken we er samen een onvergetelijke gebeurtenis van.

Van verjaardag tot vrienden/vriendinnen dag
We organiseren workshops op maat, dat wil zeggen dat we overleggen over tijdstip, duur, aantal deelnemers en eventuele extra’s. Heb je iets te vieren? Dan zorgen we naast een feestelijke lunch ook voor een leuke taart of andere wensen. Tijden zijn altijd in overleg; waarbij je ‘s ochtends, maar ook ‘s middags kunt starten.