Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/c/lidavandersar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/c/lidavandersar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663 Lida van der Sar – Beeldend Kunstenaar Expositie Chiropractie Leiden May and June 2012Expositie Chiropractie Leiden | Lida van der Sar

Expositie Chiropractie Leiden May and June 2012Expositie Chiropractie Leiden

Kunst!
In de maanden mei en juni kunnen patiënten en vrienden van Chiropractie Leiden genieten van de schilderijen van Lida van der Sar.
De werken van Lida zijn abstract en gemaakt vanuit het gevoel. Door een actie, gebruik van materie en of kleur, creëert Lida een reactie en een volgende actie. De composities zijn niet aan een exclusieve betekenis te verbinden. Materialen, gebeurtenissen, landschappen en indrukken die op haar pad komen geven deze kunstenares inspiratie. De vele lijnen en vormen roepen veel andere elementen op die om vervolg vragen. “Terwijl ik werkt en kijk, krijg ik het gevoel dat ik aan het lezen ben, een ononderbroken beeldverhaal. Alles stroomt zonder begin, zonder einde.”
Lida’s werken zijn de laatste maanden op veel prominente plekken tentoongesteld geweest, waaronder het hoofdkantoor van Shell begin dit jaar. Wij zijn daarom geëerd dat haar tentoonstelling ook in Chiropractie Leiden te zien zal zijn.
(Ga naar www.lidavandersar.nl voor een uitgebreid curriculum)