Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/c/lidavandersar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/c/lidavandersar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663 Lida van der Sar – Beeldend Kunstenaar The Colorfield Performance Elst, juni 2021 | Lida van der Sar

The Colorfield Performance Elst, juni 2021

30 juli 2021

The Colorfield Performance is een fantastisch schouwspel dat tot 1 oktober 2021 voor iedereen te bewonderen is in het mooie Park Lingezegen bij Elst. Maassluise Kunstenaar Lida van der Sar heeft meegedaan met het project. Haar kunstwerk staat in het veld met nummer 28.

400 tot 500 kunstenaars zullen er de hele zomer in groepen van zes personen aan het werk gaan. Zij beschilderen ieder een groot paneel van 120×120 cm als onderdeel van een gigantisch kleurenveld. Elke week groeit dit veld verder en daarom komen veel bezoekers opnieuw terug. Ze vinden het spannend om te zien hoe het geheel zich verder ontwikkelt. De werken zijn ook te koop. Hiervoor kunt u contact opnemen met de organisatie. Klik hier voor meer informatie over het project.