Project Monterse sluisProject Monsterse sluis

 On Sonday November 24 there will be an auction at  galerie RitsArt by the Mayor of Maassluis Koos Karssen.De datum is zaterdag 1 juni a.s. Om 10.30 uur verzamelen we binnen bij Galerie RitsArt waar jullie op een kop koffie met lekkers worden getrakteerd en waar burgemeester Koos Karssen  de kick off geeft voor de start van het maken van de ontwerpen/voorstudies  voor het kunstwerk van de Monstersche Sluis.Daarna gaan we naar buiten om te werken. Bij slecht weer kan in Galerie RitsArt binnen worden gewerkt. De pers is uitgenodigd dus die zal bij de kick off aanwezig zijn (heeft men beloofd) en waarschijnlijk zullen de kunstenaars die aan het werk zijn ook nog benaderd worden om iets over hun werk te vertellen.   

Om 12.30 tot 13.30 lunch bij RitsArt;  deze  wordt jullie ook aangeboden door de St. Monstersche Sluis. Om 16.00 uur zal een borrel worden aangeboden bij RitsArt om de middag af te sluiten.

 20 september dient het werk gereed te zijn.   

Daarna wordt  het geëxposeerd in het Museum Maassluis.  (Tegen die tijd neem ik weer contact met jullie op) Een week voor de veiling wordt het werk in Galerie RitsArt  geëxposeerd.

 Op zondag 24 november vindt de veiling plaats in galerie RitsArt door Burgemeester Karssen.

 De 13 deelnemers op 1 juni zijn:

Elly van Baalen, Jan Ouwenbroek, Friedie Kloen, Lida vd Sar, Gonny vd Nouwelant, Frans Vonk, Ans vd Wiel, Hans van Overbeek, Dick Tulp, Gesina Vermeer, Roeland van Reem, Judith Mokoginta en Hanneke Wessels. Bas Verkade doet op zijn eigen wijze mee maar is er 1 juni niet bij.